Tehetségműhelyeink

Spiel mit! német nyelvi tehetségműhely

A tehetségműhely tevékenységének célja a tanítványaink idegen nyelvi és szociális kompetenciáinak fejlesztése dalokon, mondókákon, párbeszédeken keresztül, szituációs játékok segítségével. Az évente megrendezett iskolai gálaműsoron nagy sikerrel szerepelnek a tanulók német mesejelenet előadásával.

SZIVÁRVÁNY tehetségműhely

A képzőművészeti tehetségműhely célja, hogy lehetőséget adjon a gyermekekben rejlő tehetség kibontakoztatásának, további erősítésének. Kiscsoportos foglalkozások keretében változatos technikákkal ismerkedhetnek a gyerekek, melyek által gazdagodik eszköztáruk, fejlődik kreativitásuk a vizuális alkotómunkában. A kisdiákok munkáit versenyekre is benevezzük, a legkiemelkedőbb alkotásokat tavasszal a Bolyai rajzkiállításon bemutatjuk.

PINDUR-PANDUR közlekedési tehetségműhely

A tehetségműhely célja a biztonságos és fegyelmezett gyalogos és kerékpáros közlekedési ismeretek alapjainak kialakítása, az utazással kapcsolatos illemszabályok megismerése.

A gyerekek a foglalkozásokon játékos formában ismerkednek meg a közlekedés szabályaival. Tavasszal és ősszel az iskolaudvaron megépített pályán gyakorlati feladatokon keresztül fejlesztik kerékpározási technikájukat. Minden évben részt vesznek a meghirdetett  közlekedési versenyeken, ahol eredményesen szerepelnek.

ROBOTIKA tehetségműhely

A tehetségműhely célja a diákok informatikában, robotikában, technológiában való jártasságának fejlesztése, valamint a műszaki pályán való későbbi esetleges elhelyezkedéshez szükséges képességek kialakítása, megszilárdítása, magasabb szintre emelése.
A gyerekek a foglalkozásokon elsajátják a robotok működésének alapjait, a Lego Mindstorms készletek segítségével megtanulnak robotkat adott feladatok elvégzéséhez összeépíteni és felprogramozni.

Elérhetőség

Telefonszám:

Felső/Középiskola: 96/578 150

Alsó tagozat: 96/206 541

E-mail:

bolyaimovar@gmail.com

Megközelítés:

Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 6. 9200

Közösségi média

 Virágzó Móvár
SMR Mobilis
CISCO Boldog iskolaTehetségpontPénz7
© 2019 Győri SZC Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskolája, Informatikai és Közgazdasági Szakgimnáziuma