Szakgimnázium

Jótékonysági kosárlabda bajnokság

2018. december 10-11-én került megrendezésre iskolánkban a Jótékonysági kosárlabda bajnokság, melyet a 12.A osztály informatika ágazatban tanuló diákjai szerveztek. A bajnokság célja az volt, hogy a beteg és rászoruló gyerekek számára gyűjtsenek a diákok pénzt, melyből utána karácsonyi ajándékot vehetnek.

A tornára jelentkeztek csapatok a 9., 11., 12. évfolyamokról, illetve a tanároktól. A hangulatot legjobban talán az tükrözi, hogy a két napon a mérkőzések után a diákok csapatai egymás után hívták ki újra és újra a tanárokat egy-egy mérkőzésre, nem egyszer meghosszabbítva ezzel a hivatalos, meccsekre szánt időt. (Fontos megemlíteni, hogy a jelentős, fárasztó próbatétel ellenére sem sikerült a tanárok csapatát a hivatalos mérkőzéseken legyőzni! De bízunk benne, hogy a tornán végig kiválóan teljesítő tanulóknak a közeljövőben sikerül majd!) Előfordult olyan is, mikor vegyes csapatokkal kerültek a mérkőzések lejátszásra, így a bajnokság végére hivatalos eredményt nem kívánunk közölni. A fantasztikus hangulat, illetve maga az élmény is felér egy díjjal! 

Köszönjük a sok jelentkezők és a mérkőzésekre kilátogató diákok részvételét is! A befolyt összegből a mosonmagyaróvári Karolina Kórház kisgyermekei számára vásároltak a szervező diákok pelenkákat, melyeket a rendeltetési helyükre el is juttattak.

Intézményünk rendkívül büszke rá, hogy diákjainknak önállóan is eszükbe jutnak ilyen jellegű kezdeményezések. Ezeket természetesen ahogyan csak tudjuk a jövőben is támogatni fogjuk, és bízunk benne, hogy számos diákunk lesz még, akik hasonló ötlettel állnak majd elő!

Previous Next

Elérhetőség

Telefonszám:

Felső/Középiskola: 96/578 150

Alsó tagozat: 96/206 541

E-mail:

bolyaimovar@gmail.com

Megközelítés:

Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 6. 9200

Hírek

2020. augusztus 31.
2020. augusztus 12.
2020. május 18.

Közösségi média

 Virágzó Móvár
SMR Mobilis
CISCO Boldog iskolaTehetségpontPénz7
© 2021 Győri SZC Bolyai János Technikum & Győri SZC Bolyai János Általános Iskola