Szakgimnázium

Pénzügyi és vállalkozói témahét

Magyarország először 2015-ben csatlakozott az Európai Pénzhét (European Money Week) közel harminc országot átfogó kezdeményezéséhez, amelynek célja az általános és középiskolások pénzügyi ismereteinek megalapozása, valamint egy széleskörű szakmai összefogás megteremtése a pénzügyi tudatosság fejlesztésében aktív szervezetek, intézmények között. A Pénz7 rendszerint minden évben, március első felében kerül megrendezésre, de a kezdeményezéshez kötődő kísérőesemények egész tavasszal követik egymást.

A programsorozat fókuszában az országszerte számos általános- és középiskolában megvalósuló pénzügyi – gazdasági témájú tanórák állnak, melyet részben tanárok, részben vállalkozások képviselői tartanak.

A GYSZSZC Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskolájában, Informatikai és Közgazdasági Szakgimnáziumában is megrendezésre került 2018. március 5-9-ig a pénzügyi és vállalkozói témahét, melynek keretében általános iskolások hallhattak Majoros Károlytól, iskolánk közgazdász tanárától a pénz tudatos és hatékony felhasználásáról, szakgimnazista diákjaink pedig Dr Kovács Péter egyetemi tanár és a Molnár és Bányai gazdasági tanácsadó kft előadásán vehettek részt.

Elérhetőség

Telefonszám:

Felső/Középiskola: 96/578 150

Alsó tagozat: 96/206 541

E-mail:

bolyaimovar@gmail.com

Megközelítés:

Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 6. 9200

Közösségi média

 Virágzó Móvár
SMR Mobilis
CISCO Boldog iskolaTehetségpontPénz7
© 2020 Győri SZC Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskolája, Informatikai és Közgazdasági Szakgimnáziuma