Szakgimnázium

Szakmai Nap a Bolyaiban

Iskolánkban rendhagyó módon, minden évben megrendezésre kerül a szakképző évfolyamokon a Szakmai Nap. Ennek keretei között az idei évben az informatikai rendszergazda, logisztikai ügyintéző, valamint pénzügyi és számviteli ügyintéző szakos tanulóink a Széchenyi István Egyetemen szakirányukhoz kapcsolódó előadásokon vehettek részt, ezáltal betekintést nyerve az egyetemi életbe.

A program két fő részből tevődött össze. Először az egyetem campusával ismerkedtek meg a diákok, majd az egyetemi hallgatókkal együtt vehettek részt Dr. habil Szigeti Cecília PhD egyetemi docens és Hollósi János tanszéki mérnök előadásain. A program célja, hogy a diákok még motiváltabbak legyenek a továbbtanulást illetően, és jobban megismerkedjenek a választott szakjukban rejlő további lehetőségekkel.Iskolánk célja egy hosszútávú kapcsolat kialakítása a győri egyetemmel, mint a régió meghatározó felsőfokú intézményével. Ennek első lépése a diákok számára szervezett nyilvános programokon való aktív jelenlét.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget és az élményt a Kautz Gyula Szakkollégium és a Neumann János Informatikai Szakkollégium vezetőinek.

Elérhetőség

Telefonszám:

Felső/Középiskola: 96/578 150

Alsó tagozat: 96/206 541

E-mail:

bolyaimovar@gmail.com

Megközelítés:

Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 6. 9200

Hírek

2020. augusztus 31.
2020. augusztus 12.
2020. május 18.

Közösségi média

 Virágzó Móvár
SMR Mobilis
CISCO Boldog iskolaTehetségpontPénz7
© 2020 Győri SZC Bolyai János Technikum & Győri SZC Bolyai János Általános Iskola