RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS 2019. MÁJUS 6-17.

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.
Iskolánkban a 2019/2020-as tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még egy kis esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében még 6 tanuló felvételére a következő tagozatokra (csak ezekre és csak a meghatározott keretszám mértékéig!)

 

Tagozatkód

Rendkívüli eljárás keretében még felvehető létszám

0902 – ágazati szakgimnázium (gazdasági informatikus)

2 fő

0903 – ágazati szakgimnázium (pénzügyi-számviteli ügyintéző)  

2 fő

0905 – ágazati szakgimnázium (irodai titkár)  

2 fő

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a Győri Szolgáltatási SZC Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskolája, Informatikai és Közgazdasági Szakgimnáziumában tanuljon tovább a táblázatban megjelölt tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2019. május 6-15. között 13:00-15:00 óra között személyesen tudnak jelentkezni az iskolatitkárságon.

Honlapunkon megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot. Ahhoz, hogy az ügyintézés még gyorsabb és gördülékenyebb legyen, kérjük, amennyiben módjuk van, töltsék ki és nyomtassák ki, majd hozzák magukkal a személyes jelentkezésre. További bármilyen kérdése esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal (96/578-151)!

Bernáth Rita s.k.
tagintézmény-vezető

Elérhetőség

Telefonszám:

Felső/Középiskola: 96/578 150

Alsó tagozat: 96/206 541

E-mail:

bolyaimovar@gmail.com

Megközelítés:

Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 6. 9200

Közösségi média

 Virágzó Móvár
SMR Mobilis
CISCO Boldog iskolaTehetségpontPénz7
© 2019 Győri SZC Mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskolája, Informatikai és Közgazdasági Szakgimnáziuma