Matematikaórák iskolásoknak

M

Sok szülőnek kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy gyermeküknek osztálytársakkal együtt vagy egyénileg kell-e tanulnia. Néha a tanulók az önálló és felügyelt tanulást részesítik előnyben egy oktatóval. Másoknak szükségük van egy tanulócsoportra, hogy legyen valami, ami motiválja őket. Ebben a cikkben többet megtudhat a csoportos matematikaoktatás előnyeiről a korrepetitorral szemben.
Az önálló tanulás előnyei

Kevesebb zavaró tényező. Azok a gyerekek, akik az egyéni tanulást választják, teljes mértékben az anyagra koncentrálhatnak. Nem kell aggódniuk amiatt, hogy a tanulásból találkozók lesznek, mert a barátaikkal vannak. Az önálló tanulással a tanuló egy oktatóval 100%-ban arra tud koncentrálni, amit meg kell tanulnia egy matematika teszthez vagy kvízhez.

A tanulási környezet ellenőrzése. Néhány diáknak kényelmes a szobájában tanulni, amikor a tanár hazajön. Másoknak nyilvános helyen kell lenniük, ahol sok minden történik körülöttük, hogy koncentrálni tudjanak. A személyes oktató lehetővé teszi a diákok számára, hogy a számukra ideális környezetben tanuljanak.

A tanulási ütemterv ellenőrzése. Ha egy gyermek egyénileg tanul, megtervezheti a tanulási ütemtervét, amelyet előre megbeszél a korrepetitorral. Amikor a gyerekek csoportban tanulnak, akkor az elsődleges szempont az, hogy olyan időpontot találjanak, amely mindenkinek megfelel, nem pedig az, hogy megtalálják a tanulás szempontjából leghatékonyabb időpontot. Az egyéni oktatás lehetővé teszi gyermeke számára, hogy szabadon megválaszthassa, mikor és mennyi ideig szeretne tanulni.

A csoportban tanulás előnyei

Témák megvitatása elmélkedéssel. Az igazi próbája annak, hogy egy gyermek megértett-e egy témát, az, hogy képes-e elmagyarázni azt valaki másnak. A más gyerekekkel való tanulás révén gyermeke jobban megérti a témát, ha mással is megvitatja azt.

Motiválja a gyermekeket a tanulásra. Ha gyermeke másokkal együtt dolgozik a legjobban, a tanulócsoportok nagyszerű lehetőséget jelenthetnek. Sok gyermek energiát merít a másokkal való interakcióból, és alig várja, hogy tanulhasson és megvitathassa az anyagot osztálytársaival. Egy tanulócsoporttal a gyermeke is felelősségteljesebbé és motiváltabbá válik. A tanulás iránt érdeklődő többi tanuló segít gyermekének abban, hogy figyelmes, kíváncsi és magabiztos legyen. Íratja be gyermekét csoportos matematikaórára a budapesti korrepetáló központba.

Megjegyzés hozzáadása

B69JuAG091

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.