Az online korrepetálás előnyei

A

Az online tanulás előnyei miatt az iparág népszerűsége napról napra nő.

Ez nem meglepő, hiszen a mai iskolások már régóta teljes mértékben kihasználják a technológiai fejlesztéseket.

Míg a felnőtteknek hozzá kell szokniuk az új trendekhez, és küzdeniük kell az alkalmazkodással, a gyerekek már régóta készen állnak a kütyük világára.

Az elmúlt években az emberek a civilizált világ minden részén szembesültek egy új valósággal.

Most már nemcsak az iskola, hanem az extra tanfolyamok, a szórakozás és a munka is fokozatosan elektronikus formátumra vált.

A Skype-on, Zoomon vagy más speciális alkalmazáson keresztül történő korrepetálás előnyei egyre több diákot vonzanak.

Néhány évvel ezelőtt ezt a tendenciát a technológiai fejlődés és az informatikai szakemberek iránti megnövekedett kereslet hajtotta.

Az elmúlt években azonban váratlan fejlemények keltették fel a közvéleményt, amelyek új irányt mutattak az internetes erőforrások használata felé.

5 előnye az online tanításnak

Mindenki maga dönti el, hogy mi a jobb – az online tanulás vagy a hagyományos tanulás.

A mai világban azonban, ahol az információs technológia fejlődése elkerülhetetlen, érdemes esélyt adni egy aktívan fejlődő területnek.

A sajátosságok néhány sajátossága ellenére a gyermeke számára kiválasztott oktató kiváló eredményt fog nyújtani.

Az interneten keresztüli tanfolyamokkal időt takaríthatsz meg, több lehetőséget kapsz a mozgásra és az időbeosztás megváltoztatására.

Mindenesetre az online óráknak is vannak előnyei és hátrányai, mint minden más tanfolyamnak. A hátrányok közé tartozik a valódi kommunikáció hiánya és az, hogy a tanár nem tudja teljes mértékben ellenőrizni a folyamatot.

A videokommunikáció használata azonban mindkét pontot kiküszöböli.

Az online tanulás alább felsorolt erősségei azonban sokkal jelentősebbek.

Könnyű szervezés

Az online tanulás többek között azért is jobb, mert nem kötődik helyhez, így még a városon kívüli nyaralások és hosszú utazások során sem szakad meg a tanulási folyamat.

Az online iskola a világ bármely pontjára eljuttathatja Önt, amennyiben rendelkezik kommunikációs eszközzel és stabil internetkapcsolattal. Bármilyen praktikus, kamerával és hanggal rendelkező eszközzel csatlakozhat a leckéhez.

Például egy telefon, laptop vagy táblagép. A leckékhez sem kell külön helyet kialakítani, minden, amire szükséged van, ott van a készülékeden.

Számos videokonferencia-program áll rendelkezésre, így mindig kapcsolatban lehetsz a tanároddal.

Kényelem a gyermek és a tanár számára egyaránt

Az ismerős helyen való tartózkodás azt jelenti, hogy a diáknak nem kell alkalmazkodnia az új környezethez. A szokásos tanulási formátumban több kényelmetlenséget okoz az új környezet.

Amikor az órák Skype-on vagy Zoom-on keresztül zajlanak, az idő csak a tanár megismerésére fordítható, és ezután a tanulási folyamat hatékony.

Nincsenek felesleges zavaró tényezők – más diákok, új tárgyak az osztályteremben és így tovább.

Ezért a tanuló figyelme a lehető legnagyobb mértékben a feladataira összpontosul.

Az is kényelmes, hogy a segédeszközök használatához nincs szükség külön tanulóhelyre. A tanár minden szükséges anyagot előre elkészít, és elküldi vagy valós időben bemutatja.

Az online térben rengeteg vizuális segédanyag, oktatóvideó és játék található.

Az online tanulás további előnye, hogy megszabadulhat a nyomtatott anyagoktól, és nem kell sok tankönyvet és kézikönyvet vásárolnia.

Kevesebb erőfeszítéssel teljes mértékben megértheti a tárgyat.

A feladatokat és az elméleti könyveket elektronikusan is tárolhatja, ha szeretné, ami helyet takarít meg, és ami a legfontosabb, mindig könnyen megtalálja a keresett oldalakat.

A menetrend rugalmassága

Az online tanulás előnyeit mutatja az is, hogy a leckék az Ön számára megfelelő időpontban zajlanak.

Többé nem kell a gyermeke időbeosztását a szülei, nagymamája vagy nagynénje időbeosztásához igazítania.

A tanulás történhet otthon, a nyaralóban vagy a munkahelyen – bárhol, ahol Ön választja. Ezzel a lehetőséggel rugalmasan alkalmazkodhat a leckék időbeosztásához, hogy gyermeke személyes időbeosztásához igazodjon.

Nem kell aggódni amiatt, hogy ki és mikor fogja vezetni a gyermeket. Így a család összes felnőttje nyugodtan és békében végezheti a dolgát, miközben a gyermek tanul.

Sokkal könnyebb összeegyeztetni a különböző edzéseket és tevékenységeket a tanórán kívüli tevékenységekkel, mert nem kell aggódniuk az egyik helyről a másikra való utazási idő miatt.

Időt takarít meg az ingázással

Az online tanulásban az a jó, hogy nem kell nagy távolságokat utaznia.

Sport, fejlesztő klubok, iskola és házi feladat – így néz ki egy tipikus diák napja. A sok tevékenység mellett nem mindig marad idő a szórakozásra és a barátokkal való együttlétre.

A különböző klubok, amelyekben a gyerekek részt vesznek, nehezen férnek bele a szokásos 24 órába.

A tanulókat le kell tenni és fel kell venni, és az órarend nem mindig jól szervezett. Ez különösen a korrepetálásoknál figyelhető meg.

A diákokat el kell vinni és fel kell venni, és az órarend nem mindig jól van összeállítva. Ez különösen az általános iskolai korrepetálásoknál figyelhető meg.

Életkoruktól függően nem mindig van lehetőségük arra, hogy egyedül menjenek el egy oktatási központba. Ez jelentős kényelmetlenséget okoz, és az egész családnak át kell alakítania a napirendjét.

Az állandó utazás felemészti a szabadidő oroszlánrészét. Emellett a hosszú ideig tartó úton töltött idő fárasztó és csökkenti a termelékenységet.

A speciális iskolák és központok nem mindig a lakóhelyükhöz közel találhatók.

Ilyen esetekben az egyes gyermekek különböző szakaszai és a felnőttek személyes időbeosztása alapján kell megtervezni a részvételt.

Az online iskola előnye, hogy elkerülheti ezeket a nehézségeket. A videóleckék választása időt takarít meg, és egy tételt levesz a teljes utazási listáról.

Valójában sokkal könnyebbé teszi az utazási képet a család számára, és segít hetente felbecsülhetetlen értékű órákat megtakarítani.

A rendszer és a tanulási ütem testreszabása

Az utolsó pont, amely kiemeli az online órák előnyeit, a személyre szabott program. A tanuló egyéni szintje alapján állítják össze.

Célszerű egy előzetes tesztet elvégezni, amely meghatározza a választott tantárgy erősségeit és gyengeségeit.

A Logos Korrepetáló Központ ingyenes tesztet kínál, amely megmutatja, hogy vannak-e hiányosságaid, és hogy mire kell összpontosítanod a figyelmedet.

A ZOE-ra való felkészüléshez iskolai tantárgyakból távoktatás is igénybe vehető.

A szint meghatározása után tanulmányterv készül. Ha gyermeke a saját tantervét követi, nem kerül hátrányos helyzetbe azáltal, hogy alkalmazkodnia kell az osztály többi tagjához.

A tanulás a megfelelő sebességgel halad, és a figyelem megfelelően megoszlik a nehéz és könnyű témák között.

Mivel nem kell részt venni az órákon, a tanítási órák száma a körülményekhez igazítható.

Például, ha vizsgák közelednek, vagy ha egy nyaralás miatt van egy kis szabadideje, az órák intenzitása növelhető.

Megjegyzés hozzáadása

B69JuAG091

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.